Için basit anahtar Yangın Kapısı Fiyatları örtüsünü

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Bu sebeple bina zarfında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim kapılar, bina ile dış mekanı ciddi şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri ortada;

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, muvafık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapisinda panik bar kolu ürkü çabucak kapının rahat açılması midein kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın baplarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı yerlere yayılmasına da handikap evet. Bu sayede, yangının yaratması muhtemel iktisadi etkilerini en aza indirir.

Yangın merdiveni bapsına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın kapıları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kilitlenebilmektedir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Biriyi şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve dirilik emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Başkaca Yangın Kapısının üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, abra taşıma kapasiteleri ve lüzumlu yangına peklik dereceleri dahil olgunlaşmak üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlamlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yanıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı aldatmaırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar kabil kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Sizin için yangın merdiveni projelerini yerinde tasarlayarak projeye uygun yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page